Victoria Beckham’ın Doğum Tarihi Nedir?

Victoria Beckham’ın Doğum Tarihi Nedir?

Victoria Beckham’ın Doğum Tarihi Nedir?

Victoria Beckham’ın doğum tarihinin ne olduğu merak edilmektedir. Ünlü iş kadını Victoria Beckham, 17 Nisan 1974 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır.

Victoria Beckham hakkında merak edilen çeşitli konular mevcuttur. Victoria Beckham, İngiliz pop grubu Spice Girls'de "Posh Spice" olarak ün kazandı. Grup, ilk albümleri Spice'i 1996'da yayınladı ve dünya çapında 20 milyondan fazla kopya satan büyük bir başarı elde etti. Grup 2000'de dağıldıktan sonra, Beckham solo müzik kariyerine başladı ve daha sonra moda sevgisini keşfetti ve 2004'te VB Rocks adlı bir kot pantolon geliştirdi. 2007'de Beckham Spice Girls ile yeniden birleşme turuna çıktı, ama sonunda 2008'de kendi moda serisini başlatarak kariyerini modaya odakladı. Beckham, eski futbol yıldızı David Beckham ile olan yüksek profilli evliliği nedeniyle de manşetlere çıkıyor. Victoria Adams, 17 Nisan 1974'te İngiltere, Hertfordshire'da doğdu. Varlıklı bir ailede büyüyen Beckham, genç yaşta bale eğitimi almaya başladı. Dansa olan ilgisini 17 yaşındayken Surrey'deki Laine Arts Theatre College'da sürdürdü. Orada üç yıl geçirdikten sonra, Beckham dansçı olmak için Londra'ya taşındı. Şanslı tatili, 1993'te enerjik ve çalışkan kadın sanatçılar arayan bir oyuncu seçme çağrısını yanıtladığında geldi. Başvuruda bulunan 400 kadın arasından Beckham, tamamı kadınlardan oluşan yeni bir pop müzik grubunun parçası olmak için seçildi. 1997'de Beckham, futbol yıldızı David Beckham ve ardından Manchester United ile tanıştı. İkili kısa süre sonra tabloid gazetesinde "Posh" ve "Becks" olarak bilinen İngiltere'nin en popüler çiftlerinden biri oldu. 1998'de nişanlandılar ve 4 Mart 1999'da ilk çocukları olan Brooklyn'i kucaklarına aldılar. O yaz, çift İrlanda'daki bir şatoda gösterişli bir törenle evlendi. Beckham'ların üç çocuğu daha var: oğulları Romeo (1 Eylül 2002 doğumlu) ve Cruz (20 Şubat 2005) ve kızı Harper (10 Temmuz 2011). David, 2003'te Real Madrid kulübü için kazançlı bir anlaşma imzaladığında, Beckham'lar İspanya'ya taşınmak için hazırlandı. Dört yıl sonra, ünlü futbol yıldızının L.A. Galaxy için oynamak için imza attığı Amerika'ya gitti. Beckham'ların Hollywood'a gelişi bir medya çılgınlığı yarattı.

Victoria Beckham’ın Doğum Tarihi Nedir?

Victoria Beckham’ın doğum tarihinin ne olduğu merak edilmektedir. Ünlü iş kadını Victoria Beckham, 17 Nisan 1974 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır.

Victoria Beckham’ın Boyu Kaçtır?

Victoria Beckham’ın boyunun kaç olduğu araştırılır. Victoria Beckham’ın boyu 1 metre 63 santimetre olarak kayıtlara geçmiştir.

Victoria Beckham Aslen Nerelidir?

Victoria Beckham’ın aslen nereli olduğu merak edilen konuların arasındadır. Victoria Beckham Harlow, Birleşik Krallık ülkesine ait bir şahsiyettir.

Victoria Beckham’ın Ailesi Kimdir?

Victoria Beckham’ın ailesinin kim olduğu insanları meraklandırır. Victoria Beckham’ın eşi David Beckham, çocukları ise Brooklyn Beckham, Harper Beckham, Romeo Beckham ve Cruz Beckham olarak bilinmektedir.

Victoria Beckham Kiminle Evlidir?

Victoria Beckham’ın kiminle evli olduğu araştırılmaktadır. Victoria Beckham, eski futbolcu olan David Beckham ile dünya evine girmiştir.

Victoria Beckham’ın Burcu Nedir?

Victoria Beckham’ın burcunun ne olduğu burç severleri meraklandırmaktadır. Victoria Beckham, 17 Nisan’da doğmuş olan bir koç burcu kadınıdır.

Victoria Beckham’ın Kaç Çocuğu Vardır?

Victoria Beckham’ın kaç çocuğunun olduğu araştırma konusu olmuştur. Ünlü iş kadını Victoria Beckham’ın 4 tane çocuğu bulunmaktadır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir