Veysel Diker’in Doğum Tarihi Nedir?

Veysel Diker’in Doğum Tarihi Nedir?

Veysel Diker’in Doğum Tarihi Nedir?

Veysel Diker’in doğum tarihinin ne olduğu merak edilen bir konu olmuştur. Ünlü oyuncu Veysel Diker, 1967 senesinde dünyaya gözlerini açmış olan bir şahsiyettir.

Oyuncu Veysel Diker hakkında merak edilen çeşitli konular mevcuttur. Avrupa Yakası adlı televizyon dizisinde Tacettin karakterini canlandırdığı bilinmektedir. Veysel Diker, 3 Nisan 1967'de Muş'ta doğdu. Annesi Gülten, babası Veysel Diker'dir. Çocukluğu boyunca Aydın'dan Muş ve Ankara'ya kadar birçok şehirde yaşadı. İlkokulu Muş'ta okudu. Çocukken terzi çırağıydı. Memur olan babası emekli olup Aydın'a yerleşmiştir. Lisede amatör oynamaya başladı. Üniversitenin haritacılık bölümünden mezun oldu ama mesleğini yapmadı, tiyatro tutkusu ile  Ankara Üniversitesi'nin (DTCF) dil, tarih ve coğrafya bölümünden, tiyatro indirim bölümünden mezun oldu. 1990 yılından itibaren profesyonel olarak tiyatro işine başladı. Öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti. Uzun yıllar çocuk ve yetişkin tiyatrolarında çalışan Veysel Diker, Sadri Alışık Tiyatrosu (Kerem Alışık),Tiyatrokare (Nedim Saban),Dialog Tiyatro  (Can Gürzap),İstanbul Meydan Sahnesi (Faruk Sofuoğlu) ve tiyatrolarda tiyatro etkinlikleri gerçekleştirmiştir. Uzun süre Trt'de gösteri sunuculuğu yapmıştır. Birçok reklam, film ve dizide rol almıştır. 1999 yılında  Mahinur Ergun'un yönettiği, başrollerini Selçuk Yöntem, Lale Mansur ve Zuhal Olcay'ın paylaştığı “Çatısız Kadınlar” dizisinde rol aldı.  2001 yılında "Tatlı Hayat" dizisinde Türkan Şoray, Haluk Bilginer, Asuman Dabak, Çolpan İlhan, Neco, Celal Kadri Kınoğlu, Gamze Özçelik, Emre Altuğ ile birlikte rol aldı. 2004-2008 yılları arasında 'Avrupa Yakası' adlı televizyon dizisinde Tacettin Antepli karakterini canlandırırken oyuncu kadrosu her sezon değişse de Gülse Birsel, Gazanfer Özcan, Levent Üzümcü, Şenay Gürler, Hale Caneroğlu, Yavuz Seçkin , Veysel Diker ve Yıldırım Öceırım Öceırım ilk altı sezonun oyuncu kadrosudur. Veysel Diker, 25 Nisan 2009'da Emrah Dölen ile evlendi. Çınar  adında bir oğlu var (öldü 2010). 2016 yılında  Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker ile birlikte Sevmediklerimiz dizisinde (Şevket) karakterini canlandırdı.  2016 yılında Yavuz Seçkin'in  yazıp yapımcılığını üstlendiği "Yıldızlar da Slip: Das Borak"  filminde Yavuz Seçkin rol alırken, Larissa Gacemer, Serenay Aktaş, Ali Rıza Tanyeli, Veysel Diker, Altan Erkekli, Altan Gördüm ve Ümit Karan da rol aldı. roller. Filmin kadrosuna konuk oyuncu olarak Saba Tümer, Bülent Serttaş ve Mesut Yar da katıldı.

Veysel Diker’in Doğum Tarihi Nedir?

Veysel Diker’in doğum tarihinin ne olduğu merak edilen bir konu olmuştur. Ünlü oyuncu Veysel Diker, 1967 senesinde dünyaya gözlerini açmış olan bir şahsiyettir.

Veysel Diker Aslen Nerelidir?

Veysel Diker’in aslen nereli olduğu insanları meraklandıran bir konudur. Oyuncu Veysel Diker, Muş ilimizde dünyaya gelmiş ve Muşlu olan bir kişidir.

Veysel Diker’in Eşi Kimdir?

Veysel Diker’in eşinin kim olduğu insanlarımızın araştırdığı bir konu haline gelmiştir. Ünlü oyuncu Veysel Diker, Emrah Diker ile dünya evine girmiştir.

Veysel Diker’in Instagram Hesabı Nedir?

Veysel Diker’in Instagram hesabının ne olduğu platform üzerinden oyuncuyu takip etmek isteyenlerin merak konusu olmuştur. Veysel Diker’in Instagram uygulaması üzerindeki kullanıcı adı “veyseldikerofficial” dır.

Veysel Diker’in Boyu Kaçtır?

Veysel Diker’in boyunun kaç olduğu merak edilmektedir. Ünlü oyuncu Veysel Diker’in boyu 1 metre 70 santimetre olarak bilinmektedir.

Veysel Diker Hangi Dizi Ve Filmlerde Oynamıştır?

Veysel Diker’in hangi dizi ve filmlerde oynadığı araştırma konusudur. Çılgın Dersane: Ada, Tatlı Hayat, İncir Çekirdeği, Oğlum Bak Git, Görgüsüzler, Yıldızlar da Kayar Veysel Diker’in rol aldığı yapımlardandır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir