Vahap Küçük’ün Doğum Tarihi Nedir?

Vahap Küçük’ün Doğum Tarihi Nedir?

Vahap Küçük’ün Doğum Tarihi Nedir?

Vahap Küçük 1 Ocak 1942 senesinde doğmuştur. Hatta Malatya ilinin Doğanşehir ilçesine bağlı olan Elmalı Mahallesi’nde doğmuştur. Vahap Küçük ilkokul eğitimini Elmalı Mahallesi’nde ve ortaöğretim eğitimini de Doğanşehir’de almıştır. Küçük, askerlik görevini yerine getirdikten sonra da köyünde hayvancılık ve çiftçilik ile uğraşmıştır.
Turgut Özal ile beraber 1983 senesinde ANAP’ın kurulmasında yer alıp, ile teşkilatını Doğanşehir’de kurmuştur. Daha sonra ise ilçe başkanlığı görevini yürütmüştür, ancak Turgut Özal’ın ölmesi ile bu görevi son bulmuştur. Doğanşehir Tavşantepe civarlarında, 1984 senesinde bir çiftlik kurmasından sonra hayvancılık ve ticaret ile uğraşmıştır.

Vahap Küçük hakkında birçok insanın merak ettiği konular vardır. Vahap Küçük hakkında en çok merak edilmekte olan konular; Vahap Küçük’ün kim olduğu, Vahap Küçük LC Waikiki, vefatı, myo, Vahap Küçük’ün serveti, iletişim ve Vahap Küçük’ün eşi olmaktadır.

Vahap Küçük’ün Doğum Tarihi Nedir?

Vahap Küçük 1 Ocak 1942 senesinde doğmuştur. Hatta Malatya ilinin Doğanşehir ilçesine bağlı olan Elmalı Mahallesi’nde doğmuştur. Vahap Küçük ilkokul eğitimini Elmalı Mahallesi’nde ve ortaöğretim eğitimini de Doğanşehir’de almıştır. Küçük, askerlik görevini yerine getirdikten sonra da köyünde hayvancılık ve çiftçilik ile uğraşmıştır. Turgut Özal ile beraber 1983 senesinde ANAP’ın kurulmasında yer alıp, ile teşkilatını Doğanşehir’de kurmuştur. Daha sonra ise ilçe başkanlığı görevini yürütmüştür, ancak Turgut Özal’ın ölmesi ile bu görevi son bulmuştur. Doğanşehir Tavşantepe civarlarında, 1984 senesinde bir çiftlik kurmasından sonra hayvancılık ve ticaret ile uğraşmıştır.

Vahap Küçük Aslen Nerelidir?

Vahap Küçük’ün aslen Malatyalı olduğu bilinmektedir. Vahap Küçük, 1 Ocak 1942 senesinde Malatya ilinin Doğanşehir ilçesine bağlı olan Elmalı Mahallesi’nde doğmuştur. 18 Haziran 2020 senesinde de hayatını kaybetmiştir.

Vahap Küçük’ün Kaç Çocuğu Vardır?

Vahap Küçük’ün tam olarak 9 çocuk babası olmaktadır. Vahap Küçük’ün 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde Malatya, Doğanşehir İlçesi Belediye Başkanı adayı olduğu bilinmektedir. Vahap Küçük aynı zamanda Küçükler Holding ve LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı olmaktadır.

Vahap Küçük Nereye Defnedildi?

18 Haziran 2020 senesinde İstanbul’da hayatını kaybeden Vahap Küçük, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan Uskumruköyü’nde yer alan Kilyos Mezarlığı’na defnedilmiştir. Vahap Küçük Tema Tekstil Pazarlama A.Ş.’nin de kurucularından biri olmaktadır.

Vahap Küçük’ün Eşi Kimdir?

9 çocuk babası olduğu bilinen Vahap Küçük’ün eşi hakkında her ne kadarda detaylı bir şekilde araştırmalarımızı yapsak da, ne yazık ki bu konuda hiçbir şekilde en ufak bir bilgiye rastlayamadık. Vahap Küçük’ün oğlan çocuklarından birinin ismi tıpkı kendi ismi gibi Vahap Küçük’tür.

Vahap Küçük Hangi Takımlıdır?

Vahap Küçük’ün Manisasporlu olduğu bilinmektedir. Doğanşehir’e 1968 senesinde Doğanşehir’e yerleştikten sonra, burada hayvancılık ve ticaretle uğraşmaya başlamıştır. Milli Selamet Partisi 1972 senesinde Doğanşehir’de kuruculuğunda görev alıp, ilçe başkanı olarak görev almıştır.

Vahap Küçük Kaç Yaşında Öldü?

1 Ocak 1942 senesinde Malatya ilinin Doğanşehir ilçesine bağlı olan Elmalı Mahallesi’nde doğan Vahap Küçük, 18 Haziran 2020 senesinde de hayatını kaybetmiştir. Vahap Küçük’ün 9 çocuk babası olduğu bilinmektedir.

Vahap Küçük’ün Mal Varlığı Nedir?

Vahat Küçük, 2019 senesinde Forbes Türkiye’nin yapmış olduğu ‘En Zengin 100 Türk’ listesine göre mal varlığı 400 milyon dolar olmaktadır. Vahap Küçük, Küçükler Holding ve LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı olmaktadır.

Vahap Küçük’ün Ölüm Nedeni Nedir?

Vahap Küçük yaşadığı bir kalp rahatsızlığı sebebi ile hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybetmeden önce hastanede tedavi gören olan Küçük, aynı hastanede hayatını kaybetmiştir. Vahap Küçük, 18 Haziran 2020 senesinde de hayatını kaybetmiştir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir