Siyah Noktalara Hangi Maske İyi Gelir?

Siyah Noktalara Hangi Maske İyi Gelir?

Siyah Noktalara Hangi Maske İyi Gelir?

Siyah noktalar, yüzün özellikle burun, çene ve alın bölgelerindeki inatçı gözeneklerin, rutin yüz temizliği esnasında tam anlamıyla temizlenmiyor oluşunun bir sonucu olarak oluşmaktadırlar.
Siyah noktalar için;
• Buhar banyosu
• Limon karbonat maskesi
• Limon bal maskesi
• Jelatin süt maskesi
• Yoğurt yulaf maskesi
• Yeşil çay maskesi
• Zerdeçal nane maskesi
• Kil maskesi
İyi geldiği bilinmektedir.

Saç dökülmesine iyi gelen maske hazırlamak için 1 su bardağı süt, 2 çorba kaşığı limon suyu ve 2 çorba kaşığı zeytinyağına 1 adet çırpılmış yumurtaya ekleyin ve karıştırmanız gerekmektedir. Yapılan karışımı temiz saçlarınıza ve saç derinize masaj yaparak uygulamasını gerçekleştirin. 20 dakika boyunca bu maskeyi bekletin ve soğuk suyla durulanmasını sağlayın. Bu maska saç derisine bakım yaparak saç dökülmesini en aza indirecektir.

Siyah Noktalara Hangi Maske İyi Gelir?

Siyah noktalar, yüzün özellikle burun, çene ve alın bölgelerindeki inatçı gözeneklerin, rutin yüz temizliği esnasında tam anlamıyla temizlenmiyor oluşunun bir sonucu olarak oluşmaktadırlar.

Siyah noktalar için;

·        Buhar banyosu

·        Limon karbonat maskesi

·        Limon bal maskesi

·        Jelatin süt maskesi

·        Yoğurt yulaf maskesi

·        Yeşil çay maskesi

·        Zerdeçal nane maskesi

·        Kil maskesi

İyi geldiği bilinmektedir.

Sivilceye Hangi Ev Yapımı Maske İyi Gelir?

Sivilceye ev yapımı maske hazırlamak için 1 yumurtanın akı, 2 yemek kaşığı bal ve 1-2 tatlı kaşığı limon suyunu karıştırmalısınız. Hazırladığınız maske karışımını yüzünüze sürüp 15-20 dakika bekledikten sonra ılık suyla temizleme aşamasını tamamlayabilmeniz mümkündür. Bu maske haftada ihtiyaç duyuldukça 2-3 kez sivilceler için tekrarlanabilir.

Güneş Yanığına Hangi Maske İyi Gelir?

Güneş yanığına iyi gelen maske hazırlamak için ilk önce yarım maydanozu blenderde parçalamanız gerekmektedir. 1 çorba kaşığı yoğurt ve 1 dilim limon eklemeniz gerekmektedir. Cildinize ovalayarak sürmeli ve 45 dakika boyunca beklemelisiniz. 3 günde 1 bu maskeyi cildinize uygulayamasın gerçekleştirebilirsiniz. Limonun içeriğindeki asitten dolayı bu maske lekelerinizi geçirmekte ve güneş yanığında etkili olacaktır.

Yüz Kırışıklığına Hangi Maske İyi Gelir?

Bal maskesi yüz kırışıklığına en iyi gelen maskeler arasında yer almaktadır. Bal maskesini hazırlamak için 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı bal ve 1 adet yumurta sarısını karıştırmalısınız. Karışımı parmak uçlarınızla masaj yaparak cildinize uygulamalısınız. Özellikle kırışıklıkların bulunduğu bölgelere gerdirerek uygulamalısınız. Karışımı 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla yüzünüzü durulamanız gerekmektedir.

Saça Hangi Maske İyi Gelir?

Saça uygulanan en iyi maskelere bakıldığında satın alınabilecek ve evde yapılabilecek seçenekler olduğu gözlemlenmiştir.

Satın alınabilecek en iyi maskelere bakıldığında;

·        Love Butter Saç Bakım Yağı Saç Besleyici ve Güçlendirici Saç Maskesi.

·        Diamond Hair Mask 7/24 Durulanmayan Saç Maskesi.

·        L'occitane Aromakoloji Onarıcı Maske.

·        Kerastase Resistance Masque Therapiste.

·        Toni&Guy Yeniden Yapılandırıcı Maske

Şeklinde sıralanabilir.

Ayrıca ev ortamında hazırlamak için ihtiyacınız olan şeyler, 2 fincan süt ve 2 çay kaşığı baldır. Önce sütü, içinde balın eriyebileceği kadar ısıtmalısınız. Maskeyi kuru haldeki saçlarınıza sürmeli ve 15-20 dakika beklemelisiniz. Maskenin her bir saç teline ulaştığından emin olmak gerekir. Ardından yıkarak saçtan arındırın.

 

 

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir