Refika Birgül Nerede Oturuyor?

Refika Birgül Nerede Oturuyor?

Refika Birgül Nerede Oturuyor?

Refika Birgül İstanbul doğumlu Türk şef ve yazardır. Halen daha İstanbul Kuzguncuk semtinde oturmaktadır. Mutfak Atölyesi, Refika’nın mutfağı da Üsküdar’dadır.

19 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Doktor bir ailenin çocuğudur. Robert Koleji mezunudur. Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirmiştir.

Ailedeki herkes doktor kendisi hariç. Refika disleksi bir kız çocuğu olarak büyümüştür. Yani okuma bozukluğu hastalığı vardı. Tüm bunlara rağmen oldukça başarılı bir eğitim hayatı olmuştur.

Mutfak hikayesi ailesine kahve yapmasıyla başlamış, Londra’da eğitim aldığı dönemde farklı mutfaklara olan bakış açısı değişmiş ve deneyim kazanmıştır.

Yapmış olduğu yemek programı ile “en iyi TV şefi ““Yılın en iyi yemek programı “gibi birçok ödüle layık görülmüştür. 2013 yılında Refika’dan markasını kurmuştur ve internet üzerinden satışlara başlamıştır.

2015 yılında Refika’dan Hızlı Tarifler adlı yemek programı ile eğlenceli ve farklı sunumuyla insanların dikkatini çekmiş, YouTube platformu üzerinden içeriklerini yayınlayarak kitlesini genişletmiştir.

Refika Birgül Nerede Oturuyor?

Refika Birgül İstanbul doğumlu Türk şef ve yazardır. Halen daha İstanbul Kuzguncuk semtinde oturmaktadır. Mutfak Atölyesi, Refika’nın mutfağı da Üsküdar’dadır.

Refika Birgül Çocuğu Var Mı?

Aslen Nevşehirli olan Refika Birgül İstanbul’da doğmuş büyümüştür. Hiç evlilik yapmamıştır. Ve çocuğu yoktur.

Refika Birgül Ne Kadar Kazanıyor?

Refika’nın Mutfağı isimli kendisine ait bir YouTube kanalı bulunmaktadır. Bu kanal 2 milyonun üzerinde bir takipçi kitlesine sahiptir. Ayrıca TV programları ve yazmış olduğu köşe yazıları ve yemek kitabı bulunmaktadır.

Sponsorluklardan aldığı ücretleri açıklamayan Refika Birgül’ün YouTube kanal istatistikleri oldukça iyi bu da kendisine ayda sadece YouTube platformu üzerinden bile iyi bir gelir elde ettiğini göstermektedir.

Refika Birgül Nereden Mezun?

Refika Birgül doktor bir ailenin tek kızı olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi, babası ve abisi doktordur. Kendisi Robert Kolejinden mezun olmuştur. Sonrasında Koç Üniversitesi Psikoloji Bölümünü tercih etmiştir. Daha sonrasında Londra’da eğitim hayatına devam ederek mezun olmuştur.

Refika Birgül Kaç Kilo Verdi?

Refika Birgül 1,70 boyunda 85 kilo ağırlığındadır. Kanalında birlikte zayıflayalım isimli içerikler çekmektedir. Sağlıklı yemek menü tarifleri vermektedir. Kendisinin ne kadar kilo verdiğine dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Refika Birgül Nasıl Zayıfladı?

Refika Birgül, Refika ile soru cevap YouTube videosunda takipçilerinden gelen soruları cevapladı.  Kendisini forma sokmak için çok çabaladığını ama iştahına yenik düştüğünü belirtti. Refika ile Diyetteyiz adlı serisinde ise bu çabasına dair takipçileriyle etkileşim içerisinde videoları bulunmaktadır.

Refika Birgül Kiminle Evlendi?

Türk yemek yazarı ve içerik üreticisi olarak ünlenen ve kariyerine YouTube içerik çekerek devam eden Refika Birgül evli değildir. Her hafta yayınlamış olduğu videolarda takipçilerinden gelen sorulara yanıt veren refika evli olmadığını fakat erkek arkadaşı olduğunu söylemiştir. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir