Murat Göğebakan'ın Eşi Kimdir?

Murat Göğebakan'ın Eşi Kimdir?

Murat Göğebakan'ın Eşi Kimdir?

Ünlü şarkıcının kanser hastalığıyla boğuşmaktayken aldattı iddialarıyla gündeme gelen eşi Sema Bekmez’dir. Kendisiyle 2000 yılında evlenmiştir. Çiftin evlilikleri 11 yıl sürmüş 2011 yılında boşanmışlardır.

9 Ekim 1968 Adana doğumlu olan Murat Göğebakan birçoğumuzun tanımış olduğu şarkıcıdır. Kendisi eşine yazmış olduğu şarkılarla yüreklerimizi parçalayan sözler yazmış ve bunu o güzel sesiyle bizlere aktarmıştır. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Bir dönem Adana’da bulunan Çukurova Üniversitesi’nde de öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.

Murat Göğebakan'ın Eşi Kimdir?

Ünlü şarkıcının kanser hastalığıyla boğuşmaktayken aldattı iddialarıyla gündeme gelen eşi Sema Bekmez’dir. Kendisiyle 2000 yılında evlenmiştir. Çiftin evlilikleri 11 yıl sürmüş 2011 yılında boşanmışlardır.

Murat Göğebakan Ne Zaman Öldü?

Grip şikayetiyle gittiği hastaneden lösemi (kan kanseri) teşhisi konulan ünlü şarkıcı 2 yıllık tedavi sonucunda sağlığına tekrar kavuşmuştur. Hastalığı tekrar eden ve tekrar tedavi olmak istemeyen Göğebakan 31 Temmuz 2014 tarihinde hayata gözlerini yummuştur. Kendisinin kanser nedeniyle öldüğü söylenmekte olsa da bir dönem Murat Göğebakan’ın kardeşi Melih Göğebakan, Murat Göğebakan’ın evli olduğu zamanlarda eşi tarafından aldatılma yaşadığı ve bu nedenle de psikolojik çöküntü yaşadığını dile getirmiştir. Bu psikolojik çöküntü nedeniyle geçirmiş olduğu löseminin tekrarladığına ve ünlü şarkıcının da tedavi olmak istemediğine değinmiştir.

Murat Göğebakan'ın Aldatılma Hikayesi Nedir?

Murat Göğebakan’ın kansere yakalandıktan sonra kendisine destek olmadığı ve ünlü şarkıcıyı aldatması nedenleriyle boşandığı Sema Bekmez bir gece o dönemin ünlü basketbolcularından Doğan Deniz Yiğit ile görüntülenmişti.

Murat Göğebakan Aslen Nereli?

Ailesinin mesleği gereği Almanya’da dünyaya gelen ünlü şarkıcı aslen Adanalıdır. Ünlü şarkıcıya “Ağabey” ve “Sevgi Adamı” unvanı sevenleri tarafından verilmiştir. 1995 yılına kadar Adana’da yaşayan ünlü şarkıcı yine bu yıl İstanbul’a taşınmış ve ilk albümünü yayınlamıştır. İlk albümü 1996 yılında “Ben Sana Aşık Oldum” isimli albümüdür. Bu albüm ile birçok ödül almış ve birçok insan tarafından tanınmıştır.

Murat Göğebakan'ın Annesi Kimdir?

Murat Göğebakan’ın çok sevdiği annesi Hatice Göğebakan’dır. Oğlunun eski eşi Sema ile tanıştığı dönemlere değinen Hatice Göğebakan, Murat Göğebakan’ın Sema’yı çok sevdiğini dile getirmiştir. Ancak kanser olduğu yıllarda uğramış olduğu ihanet nedeniyle ve çok fazla borcu bulunması nedeniyle oğlunun çok fazla yıprandığını dile getiren Hatice Göğebakan oğlunun tekrarlayan hastalığını yenemediği ve bu dünyaya gözlerini kapadığını söylemiştir.

Murat Göğebakan'ın Burcu Neydi?

Murat Göğebakan’ın 9 Ekim 1968’de doğduğu bilinmektedir. Ünlü sanatçı terazi burcudur.

Murat Göğebakan'ın Cenazesine Kimler Katıldı?

Ünlü şarkıcımız Murat Göğebakan’ın aramızdan ayrılalı 2022 yılı itibariyle 8 yıl olmuştur. Murat Göğebakan’ın cenazesine o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan da dahil birçok devlet adamı katılmıştır.

Murat Göğebakan'ın Çocuğu Var Mı?

Murat Göğebakan iki evlilik yapmıştır. Bu evliliklerinin ilkinden Burak isimli oğlu dünyaya gelmiştir. Burak Göğebakan’ın annesi ise Senem Hanım’dır.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir