Kısmetse Olur Sedat Gerçek Adı Nedir?

Kısmetse Olur Sedat Gerçek Adı Nedir?

Kısmetse Olur Sedat Gerçek Adı Nedir?

Sedat Polat rap müziği ile ilgilenen bir yarışmacıdır. Sahne ismi olarak “Rapkul“ ismini kullanan yarışmacı tarzı ve sivri diliyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Gerçek ismi Sedat Polat’tır.

Öykü Serter’in başarılı sunuculuğu ile arz-ı endam ettiği eski yarışma fakat yeni formatıyla kısmetse olur: aşkın gücü Pazar akşamı hariç her gün Youtube’da. 9 damat ve 9 gelin adayının kıyasıya yarıştığı ve her hafta 1 damat 1 de gelin evinden eleme adayı seçilen yarışmanın en dikkat çeken damat adaylarından biri ise Sedat Polat’tır. Sedat Polat 1998 Kars Sarıkamış doğumludur ve profesyonel düzeyde Rap müziği ile ilgilenmektedir. Yayınlamış olduğu “Emin Oldum“ “Hedef” şarkıları ile tanınmaktadır.

Kısmetse Olur Sedat Kaç Yaşındadır?

Kısmetse olur evinin damat adaylarından biri olan Sedat Polat hakkında merak edilenler var. Genç adamın kaç yaşında olduğu ne işle uğraştığı gibi özel detaylar araştırılmaktadır. Sedat Polat 1998 doğumludur ve 25 yaşındadır.

Kısmetse Olur Sedat Doğum Tarihi Nedir?

Yarışma formatı ve yarışmacıları ile dikkat çeken kısmetse olur: aşkın gücü yayınlandığı andan itibaren geniş bir izleyici kitlesi ile yoluna devam etmektedir. Şu anda Türkiye’de en çok izlenen içeriklerden biri olan Kısmetse olur damat adaylarından Sedat Polat hakkında özel detaylar merak ediliyor. Sedat’ın doğum tarihi 1998’dir. Kendisi twitter hesabından paylaştığı bir paylaşımda da Koç burcu olduğunu söylemiştir.

Kısmetse Olur Sedat Aslen Nerelidir?

5 Ekim 2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse olur programının yeniden yayınlanacağı haberi heyecan yaratmıştı. 2017 yılında TV ekranlarından Cumhurbaşkanlığı kararı ile kaldırılan izdivaç programlarından biri de kısmetse olur programıydı.

Şimdilerde yepyeni formatı ve yarışmacıları ile Youtube ekranlarında yayın yapan fenomen izdivaç programı Kısmetse olur: aşkın gücü çok konuşuluyor. Çok konuşulan isimlerden biri olan Sedat Polat hakkında merak edilen detaylardan biri de yarışmacının nereli olduğudur. Sedat Polat Aslen Kars Sarıkamışlıdır.

Kısmetse Olur Sedat Boyu Kaçtır?

Yarışmacı adaylarıyla öne çıkan program Kısmetse olur her akşam 18.30’da Youtube platformunda yayınlanmaktadır. Yarışmacı adaylarından Sedat Polat’ın yaşı, kilosu ve boyu en çok merak edilen detaylardan biridir. Sedat Polat’ın boyu 1.78 cm’dir.

Kısmetse Olur Sedat Gerçek Adı Nedir?

Sedat Polat rap müziği ile ilgilenen bir yarışmacıdır. Sahne ismi olarak “Rapkul“ ismini kullanan yarışmacı tarzı ve sivri diliyle de dikkatleri üzerine çekmektedir. Gerçek ismi Sedat Polat’tır.

Kısmetse Olur Sedat İnstagram Adresi Nedir?

Kısmetse olur evinde tanındıktan sonra takipçi kitlesi bir anda artan yarışmacılardan biri de Sedat Polat olmuştur. Yarışmaya girmeden önce de belli bir kitleye hitap eden genç şarkıcı yarışma sayesinde kitlesini 2 katına çıkarmayı başarmıştır. Sedat Polat’ın instagram adresi “espiresmi“dir.

Kısmetse Olur Sedat Daha Önce Oyunculuk Yaptı Mı?

Giyim ve konuşma tarzıyla dikkatleri üzerine çeken yarışmacılardan biri de Sedat Polat’tır. Sedat Polat rap müziği ile ilgilendiğini her fırsatta dile getirmektedir. Kısmetse olur evinde yapmış olduğu Freestyle performanslarla büyük beğeni toplayan Sedat Polat daha önce “Emin Oldum” klibini yayınlamıştır. 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir