Gigi Hadid Nasıl Ünlü Oldu?

Gigi Hadid Nasıl Ünlü Oldu?

Gigi Hadid Nasıl Ünlü Oldu?


Gigi Hadid; henüz küçük yaşlarda Guess markasına fotoğraf çekimleri yaptırmaya başladı. Annesi ünlü ve eski model olması Gigi Hadid’i bir adım öne geçirdi. 2011 senesinde IMG Models ajansı ile birlikte çalışmaya başladı. 2012 yılında yeniden Guess markasının yüzü seçildi ve podyumlarda aktif olarak yer almaya başladı. Gigi Hadid bu şekilde ünlü oldu.

 Gigi Hadid; 23 Nisan 1995 tarihinde Los Angeles Kaliforniya’da dünyaya geldi. Dünya’nın en ünlü mankenlerinden ve marka yüzlerinden biri olan Gigi Hadid göz kamaştıran fiziği ile dikkat çekiyor. Gigi Hadid beden ölçülerinin ne olduğu kendisini takip edenler tarafından ilgi görüyor. Buna göre Gigi Hadid beden ölçüleri; 86 – 64 – 89 şeklinde sıralanıyor.

 Gigi Hadid Annesi Kimdir?

Gigi Hadid aile hayatı ile de dikkatleri üzerine çeken ünlü bir isim. Kendisini moda dünyasından takip edenler için ise Gigi Hadid annesi kim olduğu büyük bir merak konusu. Gigi Hadid annesi Yolanda Hadid’dir. Yolanda Hadid; Hollanda asıllı Amerikalı televizyon kişiliği ve eski mankendir.

 Gigi Hadid Aylık Geliri Ne Kadardır?

Gigi Hadid aylık geliri kendisi hakkında en çok merak edilen sorular arasında yer buluyor. Gigi Hadid aylık geliri hakkında net bir bilgi vermek mümkün değil. Ünlü ismin aylık geliri yer aldığı projeler ve aylık reklam gelirlerine göre farklılık gösteriyor. Ancak Gigi Hadid’in Dünya’nın en çok kazanan modelleri arasında yer aldığı biliniyor. Gigi Hadid yıllık gelirinin 9,5 Milyon Doları aştığı konuşuluyor.

 Gigi Hadid Cilt Bakımı Nasıldır?

Gigi Hadid cilt bakımı viral olmuş bir rutin olarak değerlendiriliyor. Gigi Hadid cilt bakımı rutini arasında diş macunu uygulaması bulunuyor. Akne ve sivilce oluşumlarının önüne cilde diş macunu uygulaması ile geçtiğini dile getiren Gigi Hadid’in cilt bakımında olmazsa olmazının nemlendirme olduğu biliniyor. Gigi Hadid’e göre iyi bir cilt bakımı; düzenli şekilde gerçekleştirilen arındırma, temizlik ve nemlendirme adımlarından geçiyor.

 Gigi Hadid Çocuğunun İsmi Nedir?

Gigi Hadid’in One Direction grubunun eski üyelerinden Zayn Malik ile yaşadığı aşk dünyaya adeta damgasını vurmuştu. Zayn Malik’ten bir de çocuk dünyaya getiren Gigi Hadid taze anneler arasında yer alıyor. Gigi Hadid çocuğunun ismi ise Khai Malik olduğu biliniyor.

  Gigi Hadid Eşi Kimdir?

Gigi Hadid eşi resmi olarak evli olmamalarına rağmen Zayn Malik olarak tanımlanıyor. İlişkilerini bir dargın bir barışık sürdüren Gigi Hadid ve Zayn Malik için şimdilik evlilik durumu konuşulan konular arasında yer almıyor. Ünlü çiftin gözlerden ve medyadan uzakta bir ilişki sürdürme kararı aldığı konuşuluyor.

Gigi Hadid Güzellik Sırları Nelerdir?

Dünya çapında güzelliği ile dikkat çeken Gigi Hadid için güzellik sırları özellikle kadınlar tarafından yakın mercek altına alınıyor. Gigi Hadid güzellik sırları arasında; cilt için günlük temizlik ve nemlendirme adımları yer alıyor. Makyaj için aydınlatıcı makyaj bazı, ıslak bitişli hafif bir fondöten ve mat bitişli fondöteni karıştırarak uygulaması tavsiye ediyor. Güzel model için güzellik sırlarında en dikkat çeken adım akne ve sivilce oluşumlarına uyguladığı diş macunu adımı bulunuyor.

Gigi Hadid Hangi Burçtur?

Gigi Hadid hangi burç olduğu kendisini moda dünyasından takip edenler tarafından merak konusu olmuştur. 23 Nisan 1995 doğumlu Gigi Hadid burcunun Boğa olduğu kendisi hakkında kaydedilmiş bilgiler arasında yer buluyor.

Gigi Hadid Kardeşleri Kimlerdir?

Gigi Hadid kardeşleri kimler olduğu kendisinin aile hayatını sorgulayan kişiler tarafından araştırma konusu olmuştur. Gigi Hadid kardeşleri arasında; Bella Hadid, Alana Hadid, Anwar Hadid ve Marielle Hadid gibi isimler yer alıyor.

Gigi Hadid Nasıl Besleniyor?

Fiziğini her daim koruyan Gigi Hadid’in nasıl beslendiği konusu dikkat çekiyor. Gigi Hadid her gün mutlaka kahvaltısını etmeye özen gösteriyor. Kahvaltı rutini genelde omlet, kızarmış ekmek ve domuz pastırmasından oluşuyor. Kahvaltı rutininde kahve ve portakal suyunu asla ihmal etmiyor. Öğle yemeği ise tamamen o günkü keyfine bağlı bir konumda yer alıyor. Eğer keyfi yerindeyse mutlaka hamburger yemeyi tercih ediyor. Öğünü sağlıklı geçirmek isterse tercihi mutlaka hafif salatalar üzerine yoğunlaşıyor. Ara öğünde ise dondurma tüketmeyi tercih ediyor. Akşamları ise tamamen o gün canının ne istediğine bağlı olarak yemek yiyor. Bu beslenme rutini içerisinde Gigi’nin her gün mutlaka spor yaptığını belirtmekte fayda var. 

Gigi Hadid Nerede Oturuyor?

Gigi Hadid nerede oturduğu da dikkat çeken sorular arasında yer buluyor. Gigi Hadid’in New York’ta ve Los Angeles’ta evleri bulunuyor. Ünlü model sürekli seyahat ediyor. Bu bakımdan düzenli olarak tek bir yerde yaşadığını söylemek mümkün değil.

Gigi Hadid Nasıl Ünlü Oldu?

Gigi Hadid; henüz küçük yaşlarda Guess markasına fotoğraf çekimleri yaptırmaya başladı. Annesi ünlü ve eski model olması Gigi Hadid’i bir adım öne geçirdi. 2011 senesinde IMG Models ajansı ile birlikte çalışmaya başladı. 2012 yılında yeniden Guess markasının yüzü seçildi ve podyumlarda aktif olarak yer almaya başladı. Gigi Hadid bu şekilde ünlü oldu.

Gigi Hadid Makarnası Nasıl Yapılır?

Gigi Hadid makarnası için malzemeler:

2 su bardağı kadar penne makarna

1 diş sarımsak

2 yemek kaşığı domates salçası

1 adet arpacık soğan

Yarım çay bardağı zeytinyağı

1 çay kaşığı pul biber

1\2 su bardağı krema

1\2 su bardağı parmesan peyniri

1 yemek kaşığı tereyağı

Tuz

Karabiber.

Gigi Hadid makarnası yapılışı:

Soğan ve sarımsağı ince şekilde doğrayın. Zeytinyağını tavada kızdırıp soğan ve sarımsağı ekleyerek yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra domates salçasını koyun ve koyulaşana kadar kavurun. Pul biber ve kremayı ekleyerek özdeşleşene kadar karıştırın. Karabiber ve tuzu da ekleyerek sosu ocaktan alın. Makarnayı klasik şekilde haşlayın. Makarna piştiği zaman suyundan yarım çay bardağı kadar alın ve kenarda bekletin. Haşlama suyu ve tereyağını ekleyerek karıştırmaya devam edin. Rendelenmiş parmesan peyniri ve tüm malzemeleri makarna ile birleştirerek özdeş olana kadar karıştırın ve ardından servis edin.

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir