Erbil Güvenli Mi?

Erbil Güvenli Mi?

Erbil Güvenli Mi?

Erbil, 1,1 milyon nüfusa sahip Irak’ın en büyük ve kalabalık şehridir. Nüfus Kürtler, Türkmenler, Araplar, Keldani ve Süryani Hristiyanlardan oluşmaktadır. Erbil küçük bir köy görünümü andırmaktadır. Güvenli bir yer fakat gergin bir kent olarak bilinmektedir.

Seyahat etmek herkesin çok sevdiği bir durumdur. Tabi herkes güvenli bir ülkeyi gezmek ister. Seyahat için güvenilir ülkeler;

-Slovenya

-Andorra

-Danimarka

-Finlandiya

-Gröland

-İsviçre

-İzlanda

-Lüksemburg bu ülkeler güvenlidir.

Erbil Güvenli Mi?

Erbil, 1,1 milyon nüfusa sahip Irak’ın en büyük ve kalabalık şehridir. Nüfus Kürtler, Türkmenler, Araplar, Keldani ve Süryani Hristiyanlardan oluşmaktadır. Erbil küçük bir köy görünümü andırmaktadır. Güvenli bir yer fakat gergin bir kent olarak bilinmektedir.

Fas Güvenli Mi?

Fas, 36,91 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Afrika’da gidilebilecek en güvenilir bölgelerden biridir. Son yıllarda da hava yolu şirketlerinin ucuz seferler düzenlemesiyle turistleri ülkeye çekmektedir. Fas’a çeken bir diğer özellik ise çöl turlarının olmasıdır. Yani güvenle Fas’a gidip seyahat edebilirsiniz.

Gana Güvenli Mi?        

Gana, Afrika’nın batısında yer alan bir ülkedir. Seyahat etmek için gidebilirsiniz. Ülkede altın ve daha pek çok maden yatakları olmasına rağmen sömürge devletler yüzünden en fakir ülkeler arasındadır. Gana’da tropikal iklim hakimdir. 

Hollanda Güvenli Mi?

Hollanda, 17,306 milyon nüfusa sahip bir ülkedir. Başkenti Amsterdam ile ünlenmiştir. Avrupa’nın güvenilir ülkesi diyebiliriz. Fakat ülkeye giden turistler ıssız yerlerdeki güvensizlikten bahsederler. 

Irak Güvenli Mi?

Irak, Arabistan ve İran’dan sonra en büyük yüz ölçümüne sahip ülkedir. Irak’a seyahat etmek güvenlidir. Fakat bazı bölgelere gitmek seyahatiniz de gerginlik yaratabilir. Ama genel anlamda güvenli bir ülkedir.

Japonya Güvenli Mi?

Japonya, Doğu Asya’da ada ülkesidir. Japonya dünyadaki en güvenilir ülkelerin başında gelmektedir. Rahatlıkla seyahat edebilirsiniz. Her ne kadar ülkeler güvenli olsa da belirli saatlerden sonra ıssız yerler güvenli değildir. 

Jamaika Güvenli Mi?

Jamaika, şehir yaşantısından uzak bir ülkedir. Orta Amerika bölgesinde bulunur. Jamaika tam anlamıyla ülkenin güvenliğini sağlayamadığı için seyahat etmek için pek uygun yer değildir. Turistler seyahat ettiği zaman tek başına değil de daha çok beraber gezmeyi tercih ederler. 

Kolombiya Güvenli Mi?

Kolombiya, Güney Amerika’da yer alan bir ülkedir. Kolombiya güvenlik önemlerini tam olarak sağlamamış bir ülkedir. Ve ülkede hırsızlık, cinayet gibi suçlar fazla yaşandığı için dünyanın en tehlikeli bölgeleri arasında yer almaktadır.

Kosta Rika Güvenli Mi?

Kosta Rika, Orta Amerika ülkesidir. Seyahat için uygun bir ülkedir. Gezmek için rahatlıkla gidebilirsiniz. Güvenilir bir ülkedir. Özellikle tatil dönemlerinde turistler ile dolu olan bir ülkedir.

Lübnan Güvenli Mi?

Lübnan, Arap ve Orta Doğu ülkesidir. Coğrafyası gereği tehlikeli gibi görünse de güvenilir ülkedir. İç savaşlar yaşandığı için ülkede gerginlik hakimdir. Bu yüzden güvensiz gibi görünmektedir. Fakat Lübnan’a rahatlıkla gidip gezebilirsiniz.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir