Ekin Mert Daymaz Yaşı Kaç?

Ekin Mert Daymaz Yaşı Kaç?

Ekin Mert Daymaz Yaşı Kaç?


Ekin Mert Daymaz yaşı kaç olduğu da kendisini rol aldığı yapımlardan takip eden hayran kitlesi tarafından sorgulanıyor. Ekin Mert Daymaz; 2 Aralık 1990 tarihinde dünyaya geldi. Buna göre Ekin Mert Daymaz yaşı 31 olarak kaydedildi.

 Ekin Mert Daymaz; 2 Aralık 1990 tarihinde Hollanda Arnhem’de dünyaya geldi. Best Model of Turkey yarışmasında 3. olan Ekin Mert Daymaz, 2016 yılında itibaren 3 farklı televizyon yapımında rol almıştır. Oyunculuğa adımını attığı ilk dizi olan Not Defteri erken final kararı alarak ekranlara veda etmişti. Ertesi yılın yaz aylarında Çilek Kokusu dizisi ile ekranlara dönüş yaptı. Bu dizi ile hayli geniş bir kitle tarafından tanındı ve ününe ün katmış oldu. Bu dizi projesinin ardından Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı. Ünlü oyuncu ayrıca Haliç Üniversitesi’nde Antrenörlük ve Fitness üzerine eğitim aldı.

 Ekin Mert Daymaz Kilosu Kaç?

Ekin Mert Daymaz kariyerinden çok fiziği ve yakışıklılığı ile gündeme gelen bir isim. Buradan hareketle ünlü oyuncunun kaç kilo olduğu hayranlarının yakın radarına takılıyor. Ekin Mert Daymaz kilosunun 78 olduğu söyleniyor.

 Ekin Mert Daymaz Sevgilisi Kimdir?

Ekin Mert Daymaz sevgilisi kim olduğu kendisi hakkında en çok araştırılan sorular arasında yer buluyor. Ekin Mert Daymaz sevgilisinin kim olduğuna dair net bilgiler bulunmuyor. Ünlü oyuncunun şimdiler bekâr ve yalnız olduğu konuşuluyor. Ancak geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun Brezilyalı Adrielly Tiburcio ile aşk yaşadığı da iddia edildi.

 Ekin Mert Daymaz Oynadığı Dizi Ve Filmler Nelerdir?

Ekin Mert Daymaz rol aldığı dizi ve film projeleri ile dikkat çekiyor. Ekin Mert Daymaz oynadığı dizi ve filmler arasında; Not Defteri, Çilek Kokusu, Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Aşktroloji, Prangalı Yârim, Payitaht Abdülhamid, Mirasyedi, Gençliğim Eyvah, Savaşçı, Hayaller ve Hayatlar gibi yapımlar yer alıyor.

 Ekin Mert Daymaz Yaşı Kaç?

Ekin Mert Daymaz yaşı kaç olduğu da kendisini rol aldığı yapımlardan takip eden hayran kitlesi tarafından sorgulanıyor. Ekin Mert Daymaz; 2 Aralık 1990 tarihinde dünyaya geldi. Buna göre Ekin Mert Daymaz yaşı 31 olarak kaydedildi.

 Ekin Mert Daymaz Aslen Nereli?

Ekin Mert Daymaz aslen nereli olduğu da kendisi hakkında merak edilen sorular arasında yer buluyor. Hollanda’da dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz’ın Sivaslı bir ailenin çocuğu olduğu biliniyor. Buradan hareketle ünlü oyuncu Ekin Mert Daymaz’ın aslen Sivaslı olduğunu söylemek mümkün.

 Ekin Mert Daymaz Kardeşi Kimdir?

Ekin Mert Daymaz kardeşi kim olduğu özel hayatı ile ilintili olarak merak ediliyor ve araştırılıyor. Ekin Mert Daymaz’ın kendisinden yaşça küçük bir kardeşi olduğu bilinse de tam olarak kim olduğu hakkında net bilgilere sahip değiliz.

 Ekin Mert Daymaz Burcu Ne?

Ekin Mert Daymaz burcu kendisinin hayranları tarafından ilgi ve dikkat görüyor. Ekin Mert Daymaz 2 Aralık 1990 tarihinde dünyaya geldi. Buna göre Ekin Mert Daymaz burcunun Yay olduğu biliniyor.

 Ekin Mert Daymaz Eski Sevgilileri Kimler?

Ekin Mert Daymaz aşk hayatı ve eski sevgilileri ile adından sık söz ettiren bir isim. Ekin Mert Daymaz eski sevgilileri arasında; Hande Erçel, Eliz Sakuçoğlu, Simay Barlas ve Melisa Döngel gibi isimler yer alıyor. Ünlü oyuncunun bir dönem Tuba Büyüküstün ile aşk yaşadığı iddia edilmişti.

 Ekin Mert Daymaz Evli Mi?

Ekin Mert Daymaz’ın evli olup olmadığı da özel hayatı ile bağlantılı olarak sık sorgulanan sorular arasında yer buluyor. Ekin Mert Daymaz’ın evli olmadığı kendisi hakkında net olarak bilinen konular arasında yer alıyor.

 Ekin Mert Daymaz Hangi Takımlı?

Ekin Mert Daymaz hangi takımlı olduğu hayranları tarafından sorgulanan sorular arasında yer alıyor. Ekin Mert Daymaz’ın hangi takımlı olduğuna dair net bilgilere sahip değiliz. Ekin Mert Daymaz hangi takımlı olduğu bilinmiyor.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir