Doğan Kabak Nerede Oturuyor?

Doğan Kabak Nerede Oturuyor?

Doğan Kabak Nerede Oturuyor?

Doğan kabak 20 yıldır otomotiv sektörünün içinde varlık göstermektedir. İlk olarak editörlük daha sonrasında yazı işleri müdürlüğü yapmıştır. İstanbul’da ikamet etmektedir.

Doğan kabak 1980 yılında dünyaya gelmiş, 2022 yılı itibari ile 42 yaşındaki, Türk ralli pilotu ve youtuber. 2009’da yapılmış olan Mazda mx-5 açık yarışına katılarak Türkiye’yi temsil etmiştir.

2014 Türkiye Otokros şampiyonasında Mitsubishi EVO VIII ile birincilik elde etmiştir.

Birçok ralli ve pist yarışlarına katılarak çeşitli derecelerde başarılar elde etmiştir.

AutoCar ve EVO dergisinde editör şefliği yapmıştır. Top Gear ve Health & Fitness dergilerinin de yayıncısıdır.

Şu anda kendi ismini taşıyan YouTube kanalı üzerinden, çeşitli otomobil firmalarının otomobil tanıtımları ve testlerini yaparak içerik üretmeye devam etmektedir.

İçerik olarak özgün ve otomobillerle alakalı her türlü konuda video paylaşan Doğan Kabak, çizgisini bozmadan yenilikleri takip ederek YouTube platformu üzerinden yayıncılık yapacağını söylüyor.

İçerik olarak ilk kez satışa çıkacak olan araçlar, modifiyeli araçlar gibi ilginç konulara değinmektedir. Konuklarıyla birlikte hem eğlenceli hem de bilgilendirici sohbetlerle otomobil severler için Doğan Kabağın YouTube adresi her daim ziyaret edilen bir kanal.

Sektörün önde gelen isimleriyle birlikte araç sahibi olmak isteyen kullanıcılara ise tarafsız ve doğru bilgi aktarmak konusunda da ziyaret edilebilmektedir.

Bu konuyla ilgili Acun Medya Akademiye konuşmacı olarak katılan Doğan Kabak videolarını çekerken çok heyecanlandığını bu heyecanının onu başarılı ve zinde tuttuğunu, kendisi gibi bu sektöre girmek isteyen öğrencilere aktardı.

Ayrıca kendisine gelen olumlu yorumsuz tüm yorumları okuduğunu ve dikkate aldığını da ekledi.

Doğan Kabak Nerede Oturuyor?

Doğan kabak 20 yıldır otomotiv sektörünün içinde varlık göstermektedir. İlk olarak editörlük daha sonrasında yazı işleri müdürlüğü yapmıştır. İstanbul’da ikamet etmektedir.

Doğan Kabak Nerede Doğru?

Otomobile olan tutkusu sebebiyle birçok yarışmada adından söz ettiren Doğan Kabak aslında bu sektörler ilgilenenlerin aşina olduğu bir isim. Exatlon yarışmasında yarışa dahil olmasıyla birlikte tanınırlığı daha geniş çevrelere ulaşmıştır. Doğan Kabak İstanbul doğumludur.

Doğan Kabak Babası Nerelidir?

Mayıs ayında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Otomativ sektörünün en tanınan isimlerinden biridir. Babasının memleket bilgisi kesin olarak bilinmemektedir.

Doğan Kabak Eşi Kimdir?

Arabalara olan tutkusuyla bilinen Doğan Kabak 42 yaşında, hayatını Halime Yeşilyurt ile birleştirmiştir. 2 milyona yakın abonesi bulunan youtuber, bu kararını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Birçok tebrik mesajı alan Doğan Kabak hayranlarını mesajlarına cevap verdi.

Halime Yeşilyurt Kabak Hollanda doğumludur. Kiwanoconcept.com isimli seramik ve mermer malzemeli ev yaşam malzemeleri sattığı e ticaret sitesi bulunmaktadır.

Doğan Kabak Kardeşi Kimdir?

Doğan Kabak YouTube kanalına sık sık ailesini de konuk ediyor. En son anne ve babasıyla otomobil incelemesi yaptığı videosunu yayınladı. Anneler gününde annesiyle birlikte yayınladığı video büyük beğeni kazandı. Fakat diğer aile üyeleriyle ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır.

Doğan Kabak Hangi Takımlı?

Türk ralli pilotu ve youtuber olan doğan kabak eğlenceli ve samimi kişiliği ile de sempati kazanıyor. 1980 yılında doğan 2022 yılı itibariyle, 42 yaşındaki youtuber birçok üniversiteye konuşmacı olarak katılmaktadır. Hangi takımlı olduğuna dair net bir bilgi bulunmamaktadır.

Doğan Kabak Ne Kadar Kazanıyor?

Doğan Kabak Youtube verilerine göre aylık olarak oldukça yüksek izlenmeye sahip bir içerik üreticisidir. Yıllarca ailesine bakabilmek için çok çalıştığını ve para kazanmak için neredeyse hiç uyuyamadığı dönemler olduğunu ifade etmektedir.

Youtube ortalamalarına bakıldığında izlenmelerden aylık kazancının 100 ve 500 bin TL arasında olduğu varsayılmaktadır.

Doğan Kabak otomotiv firmalarıyla iş birliği içinde olduğu için, hangi firmadan ne kadar pay aldığını açıklamamıştır. Parasını ise en çok marka ayakkabılara harcadığını söylemektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir