Aybike Turan Eşi Kimdir?

Aybike Turan Eşi Kimdir?

Aybike Turan Eşi Kimdir?

Aybike Turan’ın eşi Ömercan Güldal’dır. Sabancı Üniversitesinde eğitim görürken tanışmışlardır. Ömercan Güldal da Aybike Turan gibi bir oyuncudur. Geekyapar kanalının kurucularından biridir.

Son zamanların parlayan oyuncularından biri olan Aybike Turan, 8 Temmuz 1988 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kırıkkale’de doğmasına rağmen ailesi ile birlikte henüz iki yaşındayken İzmir’e taşınmıştır. Karşıyaka Anadolu Lisesi mezunlarındandır. Üniversite için İstanbul’a gelmiştir. Sabancı Üniversitesinde endüstri mühendisliği okumuştur. Üniversite yıllarında; tiyatroya olan ilgisi ile birlikte tiyatro kulübünde aktif olarak yer almaya başlamıştır. Oyunculuk ve yönetmenlik yapmıştır.

Aybike Turan Eşi Kimdir?

Aybike Turan’ın eşi Ömercan Güldal’dır. Sabancı Üniversitesinde eğitim görürken tanışmışlardır. Ömercan Güldal da Aybike Turan gibi bir oyuncudur. Geekyapar kanalının kurucularından biridir.

Aybike Turan Twitter Hesabı Nedir?

Aybike Turan, genel olarak sosyal medyada yer alan bir oyuncudur. Kendisi, sosyal medya aracılığı ile sergilediği oyunları duyurmaktadır. Twitter hesabı @aybiketuran olan oyuncu, Geekyapar kanalında da ara sıra yüzünü göstermektedir.

Aybike Turan Instagram Hesabı Nedir?

Aybike Turan, sosyal medyada aktif olan bir tiyatro oyuncusudur. Tiyatro oyunlarını buralardan duyurur, hayatına dair paylaşmak istediği fotoğrafları buradan paylaşır. Takipçilerine hitap ettiği bir instagram hesabı vardır, @aybiketuran kullanıcı adı ile bu hesaba kolayca erişilebilir.

Aybike Turan Oynadığı Diziler Nelerdir?

Aybike Turan’ın oyunculuk tutkusunu ne kadar anlatsak da bitiremeyiz. Tutkusu gözlerinden okunan oyuncu, bu yıla kadar birçok dizide yer almıştır. Bunlardan bazıları şunlardır;

·        Adını Kalbime Yazdım

·        Muhteşem Yüzyıl

·        Arka Sıradakiler

·        Melek ile Serhat

·        Yüksek Sosyete

Aybike Turan Boyu Kaçtır?

Güzelliği ile ekranlarda ve perde önlerinde gördüğümüz isimlerden biridir Aybike Turan. Uzun boyu ve fazla durmayan kilosu fark edilebilir niteliktedir. Aybike Turan, 1.72 boya sahiptir.

Aybike Turan Kaç Yaşında?

Aybike Turan, Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Henüz bir bebekken İzmir’e taşınmıştır. Geçtiğimiz temmuz ayında doğum gününü kutlayan Aybike Turan, 2022 yılı itibariyle 34 yaşını tamamlamıştır.

Aybike Turan Oynadığı Filmler Nelerdir?

Aybike Turan aslında bir tiyatro oyuncusudur. Beyaz perdede sık sık izlediğimiz oyunculardan biri değildir. Buna rağmen, yer aldığı filmler de bulunmaktadır. Adını Kalbime Yazdım ve Dabbe 6 bunlardan bazılarıdır.

Aybike Turan Tiyatro Oyunları Nelerdir?

Sabancı Üniversitesinin tiyatro kulübünde iken oyunculuğu çok sevip bunu meslek olarak yapabileceğini fark etmiştir Aybike Turan. Sabancı Üniversitesinden mezun olduktan sonra Haliç Üniversitesine oyuncu olmak istediği için girmiştir. Burada yüksek lisans yapmıştır.

Şahika Tekand’ın iki yıl süren oyunculuk eğitimi verdiği Stüdyooyuncuları’na gitmiştir. Aybike Turan, Türkiye’de her ne kadar sanat gereken değeri görmese de, pişman olmadığını ve sanat eğitimine daha erken başlamış olmayı dilediğini söylemiştir. Tiyatro oyunlarından bazıları; Böyle Buyurdu Zerdüşt, 45 Saniye, Anne Frank’ın Hatıra Defteri’dir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir