Aslan Burcu Erkeği Nasıl Elde Edilir?

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Elde Edilir?

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Elde Edilir?

Çevresine karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde olan kadınlara karşı hayranlık uyandıran bir ilgisi vardır. Öte yandan, benlik saygısı yüksek kadınlarla ego çatışmalarıyla karşılaşacağı için mütevazı kadınlarla birlikte olmayı tercih eder. Karşılığında ne verdiğini gördüğü sürece fedakarlığın sınırı yoktur. Aslanlar zayıf bir kadından etkilenmez, en iyi ve en uzlaşmacı olsanız bile güçlü kalın, sınırları aşma ve bazı konularda teslim olmayın, bu onu kırbaçlar. Karşılıksız seven ve zor zamanlarda bile yanında olacağına inanan kadınlardan asla vazgeçmez!

Aslan adamı görünüşüne önem verir. Güzellik, Aslan erkeklerinin sevmesi için vazgeçilmez bir nedendir. Aslan  erkekleri zarif  ve şık kadınlardan hoşlanır. Aslan erkeğiyle birlikte olmak isteyen kadın, zeki olabilen, zekasını kullanırken Aslan erkeğinin isteklerini  yerine getirebilen kişidir. Aslan erkekleri temiz ve sade kadınlardan hoşlanır.

Aslan Burcu Erkeği Nasıl Elde Edilir?

Çevresine karşı duyarlı ve sorumluluklarının bilincinde olan kadınlara karşı hayranlık uyandıran bir ilgisi vardır. Öte yandan, benlik saygısı yüksek kadınlarla ego çatışmalarıyla karşılaşacağı için mütevazı kadınlarla birlikte olmayı tercih eder. Karşılığında ne verdiğini gördüğü sürece fedakarlığın sınırı yoktur. Aslanlar zayıf bir kadından etkilenmez, en iyi  ve en uzlaşmacı olsanız bile güçlü kalın, sınırları aşma ve bazı konularda teslim olmayın, bu onu kırbaçlar. Karşılıksız seven ve zor zamanlarda bile yanında olacağına inanan kadınlardan asla vazgeçmez!

Aslan Burcu Erkeği Sekste Nelerden Hoşlanır?

Seks onlar için çok önemlidir. Bununla birlikte, yatak odasını çılgınca hayal etmek yerine, kendi  klasik ama etkili yollarına gitmeyi tercih ediyorlar. Gücünü göstermesine izin ver. Aslan erkeği, cinselliği zirvedeyken partnerinin eğlendiğinden emin olmak ister. Bencil  görünseler de yatakta empati gösterebilirler.

Aslan Burcu Erkeği Aşık Olduğunu Nasıl Belli Eder?

Aşık bir Aslan adamı, dünyanıza girer girmez dikkatinizi çeker. Doğal olarak çekicidir ve etrafındakileri memnun etmeyi sever. Aslan gibi yüksek sesle konuşabilir ve fikrini söylemekten korkmaz. Aslan erkekleri lider olmayı sever ve insanları cezbeden lider türüdür. Liderlik arzuları ve özellikleri, romantik ilişkiler söz konusu olduğunda sinir bozucu olabilir. Sevdiği kadınla ilgili hayatını şimdiki zamanda yaşamayı seçen biri olsa da ileri görüşlü biri olabilir. Çünkü kendisi bile aşık olduğunu tam olarak kabul edemez. Kalıcı bir inatçılık durumu  olabilir.

Aslan Burcu Erkeği Kime Aşık Olur?

Aslan erkeği, tutunabileceği, kendine karşı dürüst olabileceği, koşulsuz sevebileceği, fedakarlıklarını geri verebileceği ve ne olursa olsun ona destek olabilecek kadınları sever. Görkemli aslan erkeği, kendisini pohpohlayan kadınlara da çok ilgi gösterir.

Aslan Burcu Erkeği Kimlerle İyi Anlaşır?

Aslan  erkekleri, kendilerine benzeyen kendine güvenen ve iddialı Koç ile iyi geçinir. Bunlar, genellikle inatçı, ve huzursuz olmalarına rağmen birlikte mutlu olabilecek işaretlerdir. Aslan  erkeklerinin anlaşabileceği bir diğer burç ise Yay burcudur. Aslan'ın kişilik özellikleri ve Yay'ın maceracı doğası, mükemmel bir dostluk yaratmak için bir araya gelebilir.

Aslan Burcu Erkeği Sevgilisinden Ne Bekler?

Aslan burcu erkeği; sevgilisinden fedakarlık, iltifat, duygularda açık olma, onunla gurur duyduğunu hissettirme, pohpohlanma, tartışmalarda alttan almasını beklemektedir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir