Akrep Burcu Erkeği Hangi Burca Aşık Olur?

Akrep Burcu Erkeği Hangi Burca Aşık Olur?

Akrep Burcu Erkeği Hangi Burca Aşık Olur?

Akrep burcu olan erkekler genel olarak toprak grubu burçlarından birine sahip olan kadınlara aşık olmaktadırlar. Yani bu burçlar Oğlak, Başak ve Boğa olarak sıralanmaktadır.

Bir akrep erkeği için özgürlük her zaman çok önemli olmuştur. Özgürlüğünü sınırlamayan sadık, dürüst, tutkulu, kıskanç ve güven verici bir kadından hoşlanmaları şaşırtıcı olmayacaktır.

Akrep Burcu Erkeği Hangi Burca Aşık Olur?

Akrep burcu olan erkekler genel olarak toprak grubu burçlarından birine sahip olan kadınlara aşık olmaktadırlar. Yani bu burçlar Oğlak, Başak ve Boğa olarak sıralanmaktadır.

Akrep Burcu Erkeği Hangi Burçla Evlenmeli?

Akrep burcu aşık yaşamayı sever ama evlilik kararları vermek kolay değildir. Akrep erkekleri için cinsel uyum çok önemlidir. Evlenmeye karar verirseniz, eşinizin başarısını her durumda destekleyecek sevgi dolu  bir eş olacaksınız. Akrep burçları birlikte oldukları insanlarla fiziksel, duygusal ve finansal uyum yaratmaya çalışırlar. Evliliğini korumak için elinden gelenin en iyisini yapan bir Akrep erkeği, sucul olduğu için iyi ilişkiler kurma gücüne de sahiptir. Birçok mutlu ilişki, Su Grubu ve Akrep birliğinden kaynaklanır. Aralarında her zaman saygı vardır. Akrep burcuna sahip erkekler genellikle Dünya grubuyla iyi geçinir. Evlilik söz konusu olduğunda, Yengeç ve Balık ile iyi geçinir. Bunun dışında evliliklerinde onun gibi bir Akrep burcu ile iyi geçinirler. Su grubunda uyumlu ilişkiler ve kontrol edebileceği ilişkiler bulur.

Akrep Burcu Erkeği Sevdiği Kıza Nasıl Davranır?

Akrep erkeği  derin ve anlamlı bir bakışla sevgisini göstermeye çalışır. Seni her zaman önemsiyorsa, aniden gülümsüyorsa, hiç beklemediğin bir anda seni bir hediyeyle memnun etmeye çalışıyorsa ya da her zaman seninle yalnız kalmaya çalışıyorsa, bu seni sevdiğimi göstermenin bir yolu olduğu anlamına gelir.

Akrep Burcu Erkeği Nasıl Bir İlişki İster?

Akrep erkekleri, cinsel ilişki söz konusu olduğunda çok aktif ve arzu edilirdir. Fiziksel olarak çekici oldukları için cinsel ilişki sırasında karşısındaki kişiyi kolayca etkileyebilirler. Akrep erkeği sevdikleri ve bağlı oldukları her şeyi paylaşırlar. O ilişkide çok güçlüdür ve partnerinin de güçlü olmasını bekler.

Akrep Burcu Erkeği Özlediğini Nasıl Belli Eder?

Akrep burcu erkeği özlediğinde biraz haşin olabilmektelerdir. Eğer sizi çok özlemişlerse bir an önce görüşmek için can attıklarını belli edeceklerdir ve görüşmediğiniz süre boyunca küçük tartışmalar çıkarabileceklerdir.

Akrep Burcu Erkeğini Etkilemek İçin Ne Yapmalı?

Son derece enerjik bir Akrep adamı her yönden çok güçlüdür. Onu ilginizle şımartabilir, tutkunuzla büyüleyebilir ve sadakatinizle ona aşık olmasını sağlayabilirsiniz. Bu üç unsur onun için çok önemlidir. Bu adam, görünüşünüzdeki en ufak bir değişikliği fark edecek ve beğenmezse size karşı açık olacaktır. Güç ve kontrole çok önem verir, bu yüzden ipleri onun eline almasına izin vermeyin. Öğretmeyi asla bırakmamalıdır. Dürüst ol ve yalan söyleme. Yaptığın yanlış davranışlara, söylediğin yanlış sözlere kafayı takmış olabilir ve bunu asla unutmayacaktır.

Akrep Burcu Erkeği Aşık Olunca Ne Yapar?

Akrep erkeği derin ve anlamlı bir bakışla sevgisini göstermeye çalışır. Seni her zaman önemsiyorsa, bir anda sana gülümsüyorsa, hiç beklemediğin bir anda seni bir hediyeyle memnun etmeye çalışıyorsa ya da hep seninle yalnız kalmaya çalışıyorsa, aşık olduğu anlamına gelir.

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir