Ahu Yağtu Kaç Yaşındadır?

Ahu Yağtu Kaç Yaşındadır?

Ahu Yağtu Kaç Yaşındadır?

Ahu Yağtu 11 Temmuz 1978 İzmir doğumludur. 2022 yılı itibari ile 44 yaşındadır. Birçok ünlü marka için podyumda yürümüş, eski bir modeldir.

11 Temmuz 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelmiş eskiden model olan Türk dizi oyuncudur. Anne ve babası, kendisi henüz çok küçükken ayrılmıştır. Çocukluk yılları İzmir Karşıyaka’da geçmiştir.

14 yaşına geldiğinde model olmak istediğini söyleyen Ahu Yağtu, bu yıllarda annesiyle birlikte İstanbul’a model olmak için gelmiştir.

1993 yılında modelliğe adım atmış Tv sunuculuğu, moda editörlüğü, modellik ve sunuculuk yaparak ekranların aşina olduğu bir sima olarak bilinir olmaya başlamıştır.

İlk olarak “Biri Bizi Gözetliyor“ adlı Tv programını sunarak ünlenmiş ve birçok reklamda da boy göstermiştir.

90-60-90

Kampüsistan

Savcının Karısı

Komiser Nevzat

Kavak Yelleri

Aşk Ve Ceza

Kardeşlerim

Adlı dizilerde rol almış ayrıca “Bir Avuç Deniz“ isimli sinema filminde de rol oynamıştır. Şu anda halen dizi oyunculuğu yapmaktadır. Modellik kariyerini sonlandırmıştır.

Ahu Yağtu Kaç Yaşındadır?

Ahu Yağtu 11 Temmuz 1978 İzmir doğumludur. 2022 yılı itibari ile 44 yaşındadır. Birçok ünlü marka için podyumda yürümüş, eski bir modeldir.

Ahu Yağtu Sevgilisi Kimdir?

Daha önce başından 2 evlilik geçmiştir. Ahu Yağtu 2000 yılında henüz 22 yaşındayken ilk evliliğini yapmıştır. Kenkat Doğan ile hayatını birleştirmiştir. 5 yıl kadar süren evliliğinden ise çocuğu bulunmamaktadır.

Daha sonrasında 2012 yılında, ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir evlilik yaptı. Ancak çift çok geçmeden 2013 yılında boşanma kararı aldı. Bu evlilikten“ Kemal “adını verdikleri bir de erkek evlatları bulunmaktadır.

Cem Yılmaz’dan boşandıktan sonra hayatına uzun yıllar kimseyi sokmayan Ahu Yağtu, şu sıralar içecek fabrikaları sahibi ünlü iş insanı Efe Dursun ile aşk yaşıyor. Yaptıkları aşk tatillerini ise sosyal medyadan paylaşıyorlar.

Ahu Yağtu Aslen Nereli?

14 yaşında model olmak için İstanbul’a gelmiş ve 1993 yılında modellik kariyerine başlamıştır. Fotomodellik, sunuculuk ve mankenlik yapmıştır. Aslen İzmir Karşıyakalıdır.

Ahu Yağtu Annesi Kimdir?

Ahu Yağtu şimdilerin aranan ekran yüzüdür. Düzgün fiziği ve oyunculuk yeteneği ile birçok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Babası Hasan Neşet Yağtu annesi ise Hülya Yörük’tür. Çift Ahu Yağtu henüz çocukken boşanmışlardır.

Ahu Yağtu Alevi Mi?

Ahu Yağtu orta sınıf bir ailenin kızı olarak İzmir’de dünyaya gelmiştir. Anne ve babası boşandıktan sonra kendisine bir süre babaannesi bakmıştır. Fakat kendisinin hangi dine ve mezhebe mensup olduğuna dair bir açıklaması bulunmuyor.

Ahu Yağtu Kaç Yaşında Anne Oldu?

Ahu Yağtu 2012 yılında Cem Yılmaz ile 2. Evliliğini yapmıştır. Bu evlilikten“ Kemal“  isminde erkek çocuğu olmuştur. Ahu Yağtu Kemal’i doğurduğunda,  34 yaşındaydı.

Ahu Yağtu Boyu Ve Kilosu Kaçtır?

Düzgün fiziği ve giyimiyle dikkat çeken eski bir mankendir. Boyu 1.75 cm, kilosu ise 56 kg’dır.  Yengeç burcudur.

 

 

Yorumlar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

İlginizi Çekebilir